Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας τα χαρακτηρίζει ο συνδυασμός της τέχνης με την άνεση. Ζεστή και αρμονική διακόσμηση, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Έτσι διαμορφώσαμε το ξενοδοχείο μας με πρακτικούς χώρους, διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για οικογένειες, επισκέπτες για τουρισμό στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, αλλά και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με τις εργασιακές υποχρεώσεις.

Μονόκλινα Δωμάτια

Μονόκλινα

MAX Δωμάτια Akti Hotel

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με θέα τη λίμνη Παμβώτιδα. Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε στο ξενοδοχείο μας ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια με αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων και πινελιές μοντέρνας διακόσμησης.

Δίκλινα Δωμάτια

Δίκλινα

MAX Δωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti Hotel

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με θέα τη λίμνη Παμβώτιδα. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε ένα άνετο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας, εξοπλισμένο να υπηρετεί κάθε σας ανάγκη.

Τρίκλινα Δωμάτια

Τρίκλινα

MAX Δωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti Hotel

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με θέα τη λίμνη Παμβώτιδα. Απαλοί χρωματισμοί, πρακτικοί χώροι και η αύρα της ομορφότερης λίμνης στην Ήπειρο θα σας συντροφεύσουν κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Akti.

Τετράκλινα Δωμάτια

Τετράκλινα

MAX Δωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti Hotel

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με θέα τη λίμνη Παμβώτιδα. Δημιουργήσαμε στο ξενοδοχείο μας, το συγκεκριμένο τύπο δωματίου, με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας, χωρίς να λείψει η άνεση και η χαλάρωση που επιθυμεί κάθε επισκέπτης στην περιήγησή του στα Ιωάννινα!

Σοφίτες

Σοφίτες

MAX Δωμάτια Akti HotelΔωμάτια Akti Hotel

Πρόκειται για δωμάτια 20 και 45 τετραγωνικών μέτρων. Ιδιαίτερη κατασκευή, με επιβλητική παρουσία ξύλου, χωρίς μπαλκόνι, όμως, ζεστά και πλήρως ατμοσφαιρικά για όσους θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές στην ωραιότερη πόλη της Ηπείρου!

Κλείστε τώρα το δωμάτιό σας στο ξενοδοχείο Akti!

Check-in

Διαμονή για

Άτομα

Find us on Google Plus Watch us on Youtube Find us on Linkedin Follow us on Pinterest Follow us on Instagram Check in on Foursquare