Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας τα χαρακτηρίζει ο συνδυασμός της τέχνης με την άνεση. Ζεστή και αρμονική διακόσμηση, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Έτσι διαμορφώσαμε το ξενοδοχείο μας με πρακτικούς χώρους, διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για οικογένειες, επισκέπτες για τουρισμό στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, αλλά και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με τις εργασιακές υποχρεώσεις.

Standard Room with Side Lake View 28m²

Standard Room with Side Lake View 28m²

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με μερική θέα στη λίμνη. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε ένα άνετο δωμάτιο, εξοπλισμένο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι μπορείτε να διακρίνετε τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Standard Room with Lake View 25m²

Standard Room with Lake View 25m²

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με θέα στη λίμνη. Δημιουργήσαμε έναν άνετο τύπο δωματίου, ώστε να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Superior Room with Lake View 30m²

Superior Room with Lake View 30m²

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με θέα τη λίμνη. Ανακαλύψτε και απολαύστε την απαράμιλλη θέα της λίμνης Παμβώτιδας, το στολίδι της πόλης μας, τη δημοφιλέστερη λίμνη στην Ελλάδα!

Junior Attic 27m²

Junior Attic 27m²

Επιλέξτε την Junior σοφίτα του Akti Hotel. Η επιβλητική παρουσία ξύλου,δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ζεστασιάς, ώστε να σας προσφέρει μια χαλαρωτική διαμονή. Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν διαθέτει μπαλκόνι.

Executive Attic 40m²

Executive Attic 40m²

Επιλέξτε την Executive σοφίτα του Akti Hotel. Ιδιαίτερη και ευρύχωρη κατασκευή, με επιβλητική παρουσία ξύλου, χωρίς μπαλκόνι, όμως ζεστή και πλήρως ατμοσφαιρική για όσους θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές στην ωραιότερη πόλη της Ηπείρου!

Ελληνικό Πρωϊνό

Το ξενοδοχείο μας πιστοποιήθηκε από το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο με το σήμα «Ελληνικό Πρωινό» για την ποιότητα και την μοναδικότητα των προσφερόμενων προϊόντων και συνταγών.