Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας τα χαρακτηρίζει ο συνδυασμός της τέχνης με την άνεση. Ζεστή και αρμονική διακόσμηση, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Έτσι διαμορφώσαμε το ξενοδοχείο μας με πρακτικούς χώρους, διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για οικογένειες, επισκέπτες για τουρισμό στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, αλλά και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με τις εργασιακές υποχρεώσεις.

Room with City view

Room with City view

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο,με θέα την πόλη,ενώ από τον εξωτερικό τους χώρο διακρίνεται η λίμνη Παμβώτιδα.Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε ένα άνετο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας, εξοπλισμένο να υπηρετεί κάθε σας ανάγκη.

Room with Partial Lake View

Room with Partial Lake View

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με μερική θέα στη λίμνη Παμβώτιδα.Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε ένα άνετο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μας, εξοπλισμένο να υπηρετεί κάθε σας ανάγκη.

Room with Lake view

Room with Lake view

Πρόκειται για δωμάτια 25 τετραγωνικών μέτρων σε όροφο με θέα τη λίμνη Παμβώτιδα.Δημιουργήσαμε στο ξενοδοχείο μας, το συγκεκριμένο τύπο δωματίου, με στόχο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας, χωρίς να λείψει η άνεση και η χαλάρωση που επιθυμεί κάθε επισκέπτης στην περιήγησή του στα Ιωάννινα και στην όμορφη Ήπειρο!

Standard Room – Attic

Standard Room – Attic

Πρόκειται για δωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων.Ιδιαίτερη κατασκευή, με επιβλητική παρουσία ξύλου, χωρίς μπαλκόνι, όμως, ζεστό και πλήρως ατμοσφαιρικό για όσους θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές στην ωραιότερη πόλη της Ηπείρου!

Superior Room – Attic

Superior Room – Attic

Πρόκειται για δωμάτιο 45 τετραγωνικών μέτρων.Ιδιαίτερη κατασκευή, με επιβλητική παρουσία ξύλου, χωρίς μπαλκόνι, όμως, ζεστό και πλήρως ατμοσφαιρικό για όσους θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές στην ωραιότερη πόλη της Ηπείρου!