Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας τα χαρακτηρίζει ο συνδυασμός της τέχνης με την άνεση. Ζεστή και αρμονική διακόσμηση, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Έτσι διαμορφώσαμε το ξενοδοχείο μας με πρακτικούς χώρους, διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για οικογένειες, επισκέπτες για τουρισμό στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα, αλλά και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με τις εργασιακές υποχρεώσεις.

Room with City view

Room with City view

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με θέα την πόλη. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σας προσφέρουμε ένα άνετο δωμάτιο, εξοπλισμένο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι μπορείτε να διακρίνετε τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Room with Partial Lake View

Room with Partial Lake View

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με μερική θέα στη λίμνη. Δημιουργήσαμε έναν άνετο τύπο δωματίου, ώστε να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Room with Lake view

Room with Lake view

Επιλέξτε ένα από τα δωμάτια του Akti Hotel με θέα τη λίμνη. Ανακαλύψτε και απολαύστε την απαράμιλλη θέα της λίμνης Παμβώτιδας, το στολίδι της πόλης μας, τη δημοφιλέστερη λίμνη στην Ελλάδα!

Standard Room – Attic

Standard Room – Attic

Επιλέξτε τη Standard σοφίτα του Akti Hotel. Η επιβλητική παρουσία ξύλου,δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ζεστασιάς, ώστε να σας προσφέρει μια χαλαρωτική διαμονή. Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν διαθέτει μπαλκόνι.

Superior Room – Attic

Superior Room – Attic

Επιλέξτε τη Superior σοφίτα του Akti Hotel. Ιδιαίτερη και ευρύχωρη κατασκευή, με επιβλητική παρουσία ξύλου, χωρίς μπαλκόνι, όμως ζεστή και πλήρως ατμοσφαιρική για όσους θέλουν να ζήσουν ρομαντικές στιγμές στην ωραιότερη πόλη της Ηπείρου!