Ξενοδοχείο Αkti

Ξενοδοχείο Akti Hotel Ιωάννινα

Το Αkti Hotel είναι ένα ξενοδοχείο το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από την εξαιρετική του θέση.

Το ξενοδοχείο μας είναι τοποθετημένο σε απόσταση αναπνοής απ’ την καταπράσινη λίμνη Παμβώτιδα η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα.

Η πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα είναι το στολίδι της πόλης των Ιωαννίνων και πηγή ζωής για τους κατοίκους της, ενώ πολλοί είναι οι επισκέπτες που επιλέγουν ξανά και ξανά να θαυμάσουν την υπερφυσική ομορφιά της και να νιώσουν τη γαλήνη που τους προσφέρουν τα ήρεμα νερά της.

Σε αυτή την περιοχή επιλέξαμε να χτίσουμε το ξενοδοχείο μας, με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα μπαλκόνια των δωματίων να προσφέρουν στους επισκέπτες ξεχωριστές εικόνες από αυτό το θαύμα της φύσης. Ταυτόχρονα, μπορεί κανείς να αξιοποιήσει μια ηλιόλουστη μέρα με έναν περίπατο δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα στον ειδικά διαμορφωμένο δρόμο για πεζούς, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο μας.

Επίσης, φροντίσαμε τα δωμάτιά μας να είναι ευρύχωρα, με καλαίσθητη μοντέρνα διακόσμηση ώστε να προσφέρουμε στον επισκέπτη όλες τις σύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις σ’ένα ζεστό κλίμα φιλοξενίας.

Είμαστε πολύ πρόθυμοι να φροντίσουμε κάθε απαίτηση όσων επιθυμούν να περιηγηθούν στα Ιωάννινα και ευρύτερα στην Ήπειρο, σε ένα ήσυχο περιβάλλον μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά παράλληλα σε τόσο κοντινή απόσταση από το κέντρο των Ιωαννίνων.